Margis
Αριθμός μηνυμάτων : 639 Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
| Θέμα: Ένα βότσαλο στη λίμνη – Κωμωδία (1952) Κυρ Ιαν 30, 2011 8:19 am | |
| Ένα βότσαλο στη λίμνη(1952) Κωμωδία
Παραγωγή:Καραγιάννης-Καρατζόπουλος Σκηνοθεσία:Αλ.Σακελάριος Σενάριο:Αλ.Σακελάριος-Χρ.Γιαννακόπουλος(από το ομώνυμο θεατρικό τους έργο) Μουσική:Αντρε Ρίντερ Τραγούδι:Τ.Σκούταρης
Ηθοποιοί:Βασ.Λογοθετίδης,Ιλια Λιβυκού,Μ.Λαλοπούλου,Β.Πρωτόπαππας, Κ.Λαμπροπούλου,Στ.Στρατηγός...
Υπόθεση:Ο Μανώλης είναι παντρεμένος με τη Βέτα. Ζούνε μια ήσυχη και καλή ζωή, αλλα ο Μανώλης ειναι τρομερά τσιγγούνης Μια μερα, φθάνει απο την Αμερική μια εξαδέλφη της Βετας, η Βαγγελίτσα. Την ιδια μέρα, ο Μανώλης αποφασίζει, για πρώτη φορά στη ζωη του να παραστρατήσει και να βγει εξω με το φιλο του σε ενα γλέντι με γυναίκες. Η κοπέλα με την οποία θα βγει ομως δεν ειναι άλλη απο τη Βαγγελιτσα, την εξαδέλφη της γυναίκας του...
AVI File Details
Name.........: Ena botsalo sth limnh.avi Filesize.....: 1,018 MB Runtime......: 01:36:00 Video Codec..: DivX 5.0 Video Bitrate: 1253 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
Pass:agel59
1η δημοσίευση 30 Dec 2007, 07:34 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε.......
| |
|