Margis
Αριθμός μηνυμάτων : 639 Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
| Θέμα: ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ (1965)DvdRip Κυρ Ιαν 25, 2015 10:19 pm | |
| Προδομένη (1965) Δραματική
Παραγωγή: Αφοί Κυριακόπουλοι Σκηνοθεσία: Χρήστος Κυριακόπουλος Σενάριο: Νίκος Φώσκολος Μουσική : Θόδωρος Δερβενιώτης, Κώστας Βίρβος Ηθοποιοί: Μάρθα Βούρτση, Γιώργος Καμπανέλλης, Έφη Οικονόμου, Στέφανος Στρατηγός, Ίλυα Λιβυκού, Θόδωρος Μορίδης, Νίκος Φέρμας, Ταϋγέτη, Μισέλ Πολλάτος, Λίνα Οικονομίδου, Ιωάννα Μουρούζη, Αμαλία Λαχανά, Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Πέτρος Αναγνωστάκης, Μ.Καρρά Υπόθεση: Ο Μάνος, ιδιοκτήτης ενός κέντρου διασκέδασης, παρακολουθείται από μια μυστηριώδη γυναίκα. Παράλληλα, η τραγουδίστρια του κέντρου προσπαθεί να τον πλησιάσει, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της γυναίκας του. Εκείνη διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και, παρασυρμένη από την εμφάνιση ενός παλιού της έρωτα, εγκαταλείπει τον άντρα της, για να το μετανιώσει αμέσως μετά.
AVI File Details
Name.........: Προδομενη.avi Filesize.....: 810 MB Runtime......: 01:16:24 Video Codec..: DivX 5.0 Video Bitrate: 1253 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
Pass:agel59 1η δημοσίευση 18 Dec 2008 10:58 by agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε.......
Για να ποσταρετε σ'ενα darkmaimoudistan site στειλτε μου ενα pm για περισσοτρεςπληροφοριες!!!!! | |
|