Margis
Αριθμός μηνυμάτων : 639 Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
| Θέμα: ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ(1980)DvdRip Δευ Ιουν 22, 2015 9:56 am | |
| Έξοδος κινδύνου (1980) Αστυνομική
Παραγωγή:G.F(Γκρεκα Φιλμ) Σκηνοθεσία: Νίκος Φώσκολος Σενάριο:Νίκος Φώσκολος Μουσική:Γιώργος Κατσαρός Τραγούδι:Δούκισσα, Έρρικα Μπρόγερ Ηθοποιοί:Νίκος Κούρκουλος,Γιώργος Φούντας,Όλγα Καρλάτου, Ανέστης Βλάχος,Σωτήρης Τζεβελέκος,Ελένη Φιλίνη,Γκέλυ Μαυροπούλου...
Υπόθεση:Μία νεαρή υπαστυνόμος της Δίωξης Ναρκωτικών, εκτός από τους κινδύνους του επαγγέλματός της, αντιμετωπίζει και το δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο άνδρες: το διοικητή της, που του είχε σώσει τη ζωή σε μια ληστεία τράπεζας, και ένα χρήστη ναρκωτικών, που μπήκε στο σπίτι της για να κλέψει. Μετά τη δολοφονία του χρήστη από την πρώην φίλη του, η υπαστυνόμος βλέπει οι υποψίες να πέφτουν επάνω της και προσπαθεί να ξεσκεπάσει το κύκλωμα.
AVI File Details
Name.........:Exodos kindynoy(M).avi Filesize.....:740 MB Runtime......:2:03:34 Video Codec..:DivX5 Video Bitrate:700 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...:640x480
ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
Pass:agel59 1η δημοσιευση 2 Mar.2008,07:39 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!!
| |
|